Nejnovější recenze ze sekce Erotické gadgety
jsem spokojen ale jeste jsem nestihl pouzit :-)
- velmi dobre
- xxx
doporučuji
- Příjemné relaxační udělátko
Velice nevšední,jednoduché a velice příjemné masírování prstů
- vypadají jako pravé, voní
super
- Romantická výzdoba
- Nevím
Okvětní lístky používám při výzdobě masérny, podle objednaného způsobu relaxace (např. pro páry)
- Pevná a stabilní
Kvalita za skvělou cenu. Určitě všem doporučuji.
- jednoducha priprava
sranda ktera funguje
- Může se to použít i ve vaně.
Protože to je velmi romantické, a moc se mi to líbí a je to hodně dobrý dárek pro mou kámošku.
Zkušenosti nemám žádné, mám to jako dárek pro kámošku.
Ano doporučila jsem.
- presvedcivy vzhled
- dostatecne mnozstvi listku
listky skvele splnily ucel, nevznikl zadny problem.
- Zajímavá hra, spousta legrace, navíc prázdné krty pro dopsání vlastních oblíbených úkolů.
- Snad jen, že některé úkoly by mohly být odvážnější. Např. na místo těch jako.. "vyfoť se a pošli fotku na Facebook"
Doporučuji.
- presný popis produktu
- není český návod!!!
Tento produkt mě zajímal. jen v popisu mohli být ukázany všechny obrázky a hlavně mi chybí český návod!!!
- vzhledobě užasna zaležitost, funkčně jistě take (nemohl jsem vyzkoušet)
- špatně spojenna spodni čast (vnitřek rybky) s vnějšim plaštěm
- nulova vodotěsnost
vzhedově, i funkčně se mi zda super'
vlastni zkušenost snim nemam
třeba se vam poštěsti vice nežli mě a nepřijde vam zmetek
osobně budu raději takoveto věci přiště kupovat osobně v tomu speciaizovanych obchodech
Nové sexy hrátky
Přidáno: 18. srpna 2010
(naposledy upraveno 18. srpna 2010)
Zakoupeno v Netradicni-Darky.cz
- super hra, skvělé úkoly
- málo úkolů pro dvojici, mohlo by jich být více...:o)
fajný dárek pro zamilované páry, příteli udělal velkou radost!
Postel plná růží
Přidáno: 31. května 2010
(naposledy upraveno 31. května 2010)
- Voni
- malo listku
Velmi dobra pomucka jak udelat romaticky vecer akorak je skoda ze je potreba aspon tak 4 baleni aby pokryly celou postel.Jinak je dobre ze voni po ruzich.
Nové sexy hrátky
Přidáno: 26. dubna 2010
(naposledy upraveno 26. dubna 2010)
Zakoupeno v Netradicni-Darky.cz
- Zajímavá hra a pěkné uvolnění při ní
- Hra jen pro 6 lidí
Velmi dobrá hra pro partu i dvojici doporučil bych to do každé ložnice aby nebyl sex jen stereotypní jeto prostě hezké předehra před milováním
- hezká vůně
- originální nápad
- romantický dárek
- vyšší cena
Voňavé růžové lístky jsme kupovali jako jeden z dárků známým ke svatbě, aby si užili svatební noc. Přišlo mi to jako originální romantický dárek a myslím, že radost udělal, protože po sobě významně pokukovali :-) Snad si noc užili a tyto růžové lístky jim dopomohly udělat krásnou atmosféru. Vůně lístků je příjemná, nevtíravá, jemná. Tento produkt určitě doporučuji, udělá radost.
bohužel zboží nemohu ohodnotit, byl to minisvatební dáreček pro sestru, ale domnívám se, že ji potěšil a bude oba kusy ze sady využívat, neboť si ho přála a už při brouzdání na netu se ji líbil.
Zobrazuji 141 - 157 ze 157 recenzí « Předchozí 1...4 5 6 7 [ 8 ]